Ons Tweede Thuis

Samen fit

Beweegactiviteiten

Home > Beweging > Handigheidjes bij bewegen > Beweegactiviteiten

Als je opzoek bent naar leuke activiteiten die je alleen of met elkaar kunt doen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Hier vind je de beweegkaarten. Ideaal om verveling tegen te gaan en tegelijkertijd in beweging te zijn. Nieuwsgierig? Klik dan snel op een icoontje om de beweegkaarten gratis te downloaden! 😀

Curling met tennisballen. Dit mik spel kun in je eentje of met meerdere mensen spelen. Verbeter je eigen score of ga de strijd aan met anderen. Klik op de tennisbal om de beweegkaart te downloaden!
Bewegen met dobbelstenen.. Het aantal ogen dat je gooit staat voor een bepaalde oefening. Wanneer je met je team als eerste alle ogen gegooid hebt, win je dit spel! Klik op het & logo om de beweegkaart te downloaden!
Memory met schoenen.. Geen memory kaartjes, maar schoenen. Verzamel alle schoenen, leg ze onder een groot kleed en probeer alle paren met je team bij elkaar te vinden. Klik op de schoen om de beweegkaart te downloaden!
Speurtocht in huis.. Zorg dat je zo snel mogelijk alle voorwerpen in huis gevonden hebt. Het team dat als eerste alle voorwerpen gevonden heeft, wint het spel. Klik op de sterretjes om de beweegkaart te downloaden!
Sokken katapult.. Klem opgerolde sokken tussen je voeten en werp ze achterwaarts over je heen in de wasmand. Benieuwd hoe dit moet? Klik dan op de schoen met de tennisbal om de beweegkaart te downloaden!
De beweegslinger.. Ga in een kring staan en doe een beweging. De persoon naast jou doet dezelfde oefening en bedenkt er nog een oefening bij. Ga de hele kring af. Kloppen de oefeningen aan het einde van de kring nog? Klik op de bidon om de beweegkaart te downloaden!