Vaktherapeut

Ik ben Ellen Bickel. Ik werk momenteel als vaktherapeut op Westwijk, voor het adviespunt en Samenfit binnen OTT. Bewegen is mijn vak in de breedste zin van het woord. Ik ben van oorsprong bewegingswetenschapper, europees master in aangepaste bewegingsactiviteiten, psychomotorisch kindertherapeut en sensomotorisch integratietherapeut. Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier met cliënten mogen werken op De RingVaart, Hoofdweg, Floriande en Westwijk 

Iedereen die leeft, beweegt. Zo simpel is het en niet anders. Bewegen maakt dat je “om-te”-relaties aan kan gaan. Je kunt door te bewegen iets doen OM ergens betekenis aan TE geven of OM ervaringen op TE doen. Je hebt “om-te” relaties nodig om te voelen dat je er mag zijn, om je prettig te voelen en te ontdekken wat je allemaal misschien nog meer of anders kan.  

Wanneer dit bewegen niet vanzelfsprekend is, en je graag een andere manier wilt vinden om toch te kunnen doen wat je nodig hebt of wenst, kun je hulp inschakelen. Ik denk graag met je mee in oplossingen en creativiteit vanuit de omgeving waarin je leeft en/of werkt. Wanneer we samen het antwoord niet vinden, dan zoek ik graag met je mee naar degene die je verder kan helpen. 

Wil je meer informatie? Neem contact op via: e.bickel@onstweedethuis.nl