Ons Tweede Thuis

Samen fit

Trainingen

 

Fit in huis

 

Hoe kun je fit worden en toch lekker thuis blijven? In de video leggen Dennis en Ruben je uit hoe je thuis lekker kunt sporten!

Klik op de video ➡

Conditie in huis

Het krijgen van een goede conditie willen wij allemaal.. Maar hoe moet dit? Dennis en Ruben geven je tips om thuis gemakkelijk aan je conditie te werken

Klik op de video ➡

Lenigheid

Waar is lenigheid goed voor? Helpt het bij het sporten?Hoe word ik lenig?

Op al deze vragen geven Dennis en Ruben je een antwoord. Handige tips en oefeningen voor thuis of in de sportschool!

Klik op de video ➡

Buikspiertraining

Een sixpack.. je hebt er vast wel eens van gehoord. Een sixpack is een ander woord voor een strakke buik. Een strakke buik krijg je niet zomaar.. daar moet je wel wat voor doen. Dennis en Ruben leggen je uit hoe je dit het beste kunt doen! Doe je mee?

Klik op de video ➡

Nooit meer een saaie wandeling!

Hou jij van wandelen in de buitenlucht, maar zoek je iets meer uitdaging tijdens het wandelen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dennis en Ruben nemen je mee tijdens het wandelen en laten je leuke oefeningen zien. Trek je schoenen aan en doe met ons mee!

Klik op de video ➡

 

Fit met niks

Wil jij fit worden, maar heb je geen materiaal of sportschool ter beschikking? Geen paniek, Dennis en Ruben doen samen met jou een volledige training met alleen je eigen lichaam!

Klik op de video ➡

Stoel je fit

Met deze training heb je alleen een stoel nodig. Dennis en Ruben nemen laten je in deze video zien welke oefeningen je allemaal voor, achter, naast en boven een stoel kunt doen. Vergeet je handdoek niet, want het wordt aardig zweten..

Klik op de video ➡

 

 

Fit met water

Je hele lichaam trainen in een half met een paar waterflesjes. Hoe doe je dit? Klik snel op de video en doe mee met Dennis en Ruben.

Klik op de video ➡

 

Bureau training

Zit je thuis of op je werk achter je bureau en ben je het zitten een beetje beu? Doe dan mee met de bureau training van Dennis en Ruben. Als je klaar bent met de training zal je zien dat je er weer tegenaan kunt.

Klik op de video ➡