De Dijk in beweging

Misschien is het nog niet zo bekend en zijn al die leuke filmpjes van de beweegcoaches op Facebook u ontglipt, maar we zijn op De Dijk volop in beweging!

Er wordt al dagelijks gesport, denk aan: zwemmen, mountainbiken, bootcamp en taekwondo. En elke vrijdag wordt afgesloten met een potje voetbal. Maar er gebeurt zoveel meer.

Samen met “onze eigen beweegcoaches” Ruben en Dennis worden in en om de vorige zomer geopende en gemoderniseerde fitnessruimte allerlei op maat gemaakte oefeningen gedaan. Er zijn  talrijke toestellen en attributen om onder vakkundige begeleiding te sporten. En na zo’n geleverde inspanning voel je weer dat je je spieren gebruikt hebt. En dat voelt achteraf best lekker!

Sport is goed voor iedereen, jong en oud. Niet iedereen is in staat om 100 kilo te liften of de marathon te lopen. Maar niet bewegen is geen optie!

Ook de kantine draagt haar steentje bij. Zo wordt gelet op gezonder broodbeleg, staat er elke dag vers fruitwater klaar, gezonde theetjes en is er vaker salade of snackgroente bij de lunch.

Met zijn allen maken we De Dijk nog vitaler.