Samen fit

Hoe werken wij?

De Samenfitters van de locatie:

Het Samenfit team werkt samen met de Samenfitters van de locatie: de enthousiaste medewerkers die de gezonde verandering willen uitdragen binnen hun eigen voorziening.

Stap voor stap:

Een locatie kan zich aanmelden via ons mailadres: samenfit@onstweedethuis.nl.

Vervolgens plannen we een intake gesprek. In dit gesprek bekijken  we met elkaar wat er nodig is aan advies en ondersteuning op jouw locatie en maken we een stappenplan.  Is er een specifieke vraag over beweging dan komen onze trainers beweging in actie om samen met de locatie bijvoorbeeld een beweegplan te maken.  Is er meer behoefte aan kennis over gezonde voeding dan maken de trainers gezonde voeding een programma op maat voor collega’s, cliënten en/of het netwerk. Of het team volgt de workshop: ‘koken voor een woongroep’ van onze Kookgroep. Het kan allemaal!

Vasthouden van de gezonde verandering:

Na deze eerste stap in de gezonde verandering blijven wij betrokken door het ondersteunen van de Samenfitters van de locatie.  Dit doen wij door bijeenkomsten te organiseren voor alle Samenfitters binnen OTT om ervaringen uit te wisselen,  maar ook door hen maandelijks een activiteit aan te dragen die ze op hun eigen locatie kunnen uitvoeren. We bieden herhaaltrainingen, themaworkshops en kookworkshops op onze locatie.  Via onze website delen we kennis en nieuwe ontwikkelingen over vitaliteit. En wij zijn jullie vraagbaak (samenfit@onstweedethuis.nl)!