Samen fit

Voedingscoaches

De voedingscoaches zijn er voor jou!

Als voedingscoach ondersteunen wij de locaties in de verandering naar  gezonde voeding, de basis hiervoor is de Schijf van vijf van het Voedingscentrum. Wij geven workshops op de locaties voor medewerkers, cliënten en het netwerk. Ook maken wij samen met de teams een stappenplan naar een gezond voedingspatroon. Door het aanbieden van voedingsactiviteiten en het delen van kennis en nieuws over voeding helpen wij de locaties de verandering vast te houden. Wekelijks verschijnt er een nieuw menu volgens de Schijf van vijf op de website. Je kunt je ook abonneren op de wekelijkse mail met het menu en tips; volop inspiratie om op jouw locatie aan de slag te gaan!

 

De persoon die jullie zien op de bijgevoegde foto ben ik, Alice Kremers. Sinds februari 2019 werk ik als voedingscoach voor Samen Fit.  Ik ben moeder van 2 uit huis wonende dochters. Nu woon ik samen met mijn man en onze hond. Met hen beiden loop ik heel wat kilometertjes. Ik werk ook op de woning bij de locatie Maccabiadelaan. 

20 jaar heb ik als ziekenhuis diëtist gewerkt. En nu ben ik aan de slag als voedingscoach. Hoe mooi is het je oude passie te kunnen combineren met het mooie werk in de zorg? Wat voor mij voorop staat is, in samenwerking met cliënten en begeleiding haalbare doelen, stapje voor stapje, te bereiken. Zodat we zo comfortabel mogelijk aan je gezondheid kunnen werken.


Graag ontmoeten wij je: voedingscoaches@onstweedethuis.nl