Ons Tweede Thuis

Samen fit

Mexicaanse groentewraps

Home > Voeding > Recepten > Cheddar, Kidneybonen, Mais > Mexicaanse groentewraps
Recept voor
4 Personen
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Bereidingstijd
15 mintuen bereiden en 15 minuten oventijd
Ingezonden door
SamenFit

Ingrediënten

  • 300 gram crispy mais
  • 800 gram kidneybonen uit blik
  • 4 bosuien
  • 500 gram cherrytomaten
  • 300 gram cheddar (stuk)
  • 8 tortillawraps

Materialen

  • vergiet
  • zeef
  • snijmesje
  • snijplank
  • mengkom
  • bakpapier
  • ovenschaal (20 x 30 cm)

Tips

  • Voor een fris accent kun je wat limoensap toevoegen en de cheddar vervangen door witte kaas of feta.

Voordat je begint

  • Maak het aangerecht schoon met warmwater en een doekje.
  • Verzamel al je ingrediënten en materialen en leg deze op het aanrecht.

Bereidings instructies

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

  2. Laat de mais uitlekken in een vergiet.

  3. Schep de bonen in een zeef en spoel ze onder koud stromend water en laat uitlekken.

  4. Snijd de bosuitjes in ringetjes en de cherrytomaten doormidden.

  5. Meng de mais, bonen, bosuitjes en cherrytomaten.

  6. Bekleed de ovenschaal met bakpapier.

  7. Rasp de cheddar en voeg de helft toe aan het bonen-tomatenmengsel.

  8. Verdeel het mengsel over de wraps en vouw ze dicht. Gebruik gerust meer wraps als je teveel vulling hebt.

  9. Leg de wraps in de ovenschaal. Strooi de rest van de cheddar erover. Bak ongeveer 15 minuten in de oven.

[printfriendly]