Recept voor
4 Personen
4 Personen
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Makkelijk
Bereidingstijd
15 minuten
15 minuten
Ingezonden door
SamenFit
SamenFit
Ingrediënten
- 6 middelgrote eieren
- 25 gram verse bieslook
- 6 eetlepels halva mayonaise
- 1,5 theelepel mosterd
- 1 tl worcestershiresauce
Tips
- Vervang de bieslook door basilicum en voeg 30 g geraspte Parmezaanse kaas toe.
- Voeg voor extra smaak 1 tl gerookt paprikapoeder en 50 g fijngesneden peppadews (mini-pepers) toe.
- Vervang de bieslook door 15 g dille en voeg 100 g gerookte zalmblokjes toe.
Voordat je begint
- Maak het aangerecht schoon met warmwater en een doekje.
- Verzamel al je ingrediënten en materialen en leg deze op het aanrecht.
Bereidings instructies
Kook de eieren in 8 min. hard. Giet af en spoel onder koud stromend water. Pel en prak fijn met een vork. Laat 5 min. afkoelen.
Snijd de bieslook fijn.
Meng de mayonaise, mosterd, worcestershire sauce en ¾ van de bieslook door de geprakte eieren. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bestrooi de eiersalade met de rest van de bieslook.