Recept voor
4 Personen
4 Personen
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gemiddeld
Bereidingstijd
20 minuten
20 minuten
Ingezonden door
SamenFit
SamenFit
Ingrediënten
- 100 gram sugar snaps (vers of diepvries)
- 1 pak volkoren couscous (300 gram)
- 4 tartaartjes
- peper en eventueel zout
- 4 eetlepels olie
- 300 gram koolraap (vers of koelvers)
- Harissa kruiden
- 75 gram rozijnen
Materialen
- snijmes
- snijplank
- kookpan
- maatbeker
- kom
- koekenpan
- wok
Voordat je begint
- Maak het aangerecht schoon met warmwater en een doekje.
- Verzamel al je ingrediënten en materialen en leg deze op het aanrecht.
Bereidings instructies
Maak de Sugar snaps schoon en kook ze in ruim kokend water in ca. 3 minuten beetgaar. Laat ze uitlekken
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrooi de tartaartjes met zout en peper. Verhit in de koekenpan 2 eetlepels olie en bak de tartaartjes in ca. 7 minuten bruin en gaar.
Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de koolraap al omscheppend in ca. 4 minuten beetgaar.
Breng op smaak met de harissa kruiden.
Schep de couscous en sugar snaps door de koolraapmix en warm geheel nog ca. 2 minuten door en door.
Schep de koolraap-couscoussalade op borden en leg de tartaartjes erop.