SamenFit!

De Kookgroep

De Kookgroep is er voor jou!

Voor een gezonde lekkere maaltijd ben je bij Kookgroep SamenFit aan het juiste adres, voor locaties of bij je thuis. Maar ook voor catering bij allerlei bijeenkomsten, feesten en partijen. De cliënten van Kookgroep SamenFit staan voor je klaar.

Zelf aan de slag? Volg dan een workshop ‘koken voor een woongroep’ of ‘koken met en voor cliënten en medewerkers’.

Kookgroep SamenFit heeft een eigen ruimte in dagcentrum Middelpolder. Vergader je op woensdag, donderdag of vrijdag in Middelpolder, dan kun je een lunch bestellen bij de Kookgroep.

Vind je koken leuk en zou je daar je werk van willen maken? Dat kan bij de kookgroep van SamenFit . De kookgroep en het Samen Fit-café zijn elke woensdag, donderdag en vrijdag open van 08:00-17:00 uur.

Contact, bestellingen en opgeven voor de kookgroep via:

samenfit@onstweedethuis.nl

Wij zijn Tamara Kwint en Nico Pater en wij begeleiden de kookgroep. Ook hebben wij de taak van kwartiermakers binnen de SamenFit werkgroep: SamenFit op de rails zetten. Tamara is  daarnaast gewichtsconsulente.  Nico heeft een orthomoleculaire achtergrond en is voedingsadviseur. Nico zoekt wanneer mogelijk naar natuurlijke vervanger voormedicijnen: 'liever paprika dan pillen'. Samen zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden en willen we mensen motiveren om de stap naar een gezonde leefstijl te maken.

Met die gedachte zijn we ook SamenFit gestart: in 2016 met de loopgroep 'SamenFit'. Begin 2017 is dit uitgebreid met het project SamenFit. Ons doel is de gezonde leefstijl binnen Ons Tweede Thuis op de kaart te zetten. Zo koken wij 3 dagen per week met onze OTT cliënten voor woonlocaties een lekkere en gezonde maaltijd en trainen wij elke dinsdagavond op de atletiekbaan met iedereen uit het netwerk. Wij vinden een goed leven en een zinvolle dagbesteding belangrijk: wij zien veel  enthousiaste en blije reacties en daar doen we het voor!