beweegcoaches@onstweedethuis.nl

SamenFit!

Beweegcoaches

De beweegcoaches zijn er voor jou!

De beweegcoaches ondersteunen de locaties van OTT en de bewoners op het gebied van sport/beweging, vitaliteit en gezondheid. Wij fungeren bijvoorbeeld  als schakel tussen de locatie en een mogelijke sportvereniging. Tevens kunnen wij het aanbod van sport vergroten. Uiteraard is er ook ruimte voor werknemers om bij ons te komen sporten!

Wij zijn Dennis van Eck en Ruben Maars, de beweegcoaches binnen de werkgroep van SamenFit. Onze taak binnen deze groep is voornamelijk het verbeteren en ondersteunen van verschillende locaties van OTT op het gebied van bewegen, sport, vitaliteit en gezondheid.

Beiden hebben wij ervaring, zowel in de VG-sector, als in de sportbranche. Uiteraard beschikken we beiden over de benodigde diploma’s. Onze ervaring met de doelgroep van OTT en ervaring binnen de sportbranche zorgen er voor, dat wij op een leuke en veilige manier sport en beweging op maat kunnen bieden.

Sport is voor iedereen zeer belangrijk, ter bevordering van een goede gezondheid/vitaliteit en tevens voor ieders fysieke en mentale ontwikkeling. Daarnaast is ook het toepassen van progressiemetingen en het behalen van specifieke doelen goed voor de ontwikkeling van het zelfvertrouwen. De nadruk zal met name liggen op functionele training en recreatieve sporten. Het voordeel van functionele training is, dat de trainingen/oefeningen zo laag- of hoogdrempelig gegeven kunnen worden, als nodig is. Door toepassing van onze trainingsvisie worden er met elke oefening en training meerdere spiergroepen aangesproken en zal het gewenste effect eerder bereikt worden. In het dagelijks leven zal men hier veel profijt van ondervinden. Wij werken persoonsgericht en zullen daardoor trainingen en beweegplannen op maat kunnen aanbieden en vanzelfsprekend zal dit naar behoefte van de cliënt zijn. Tevens hebben wij de beschikking over verschillende sportfaciliteiten zoals gymzalen, fitnessruimtes en grasvelden. Er kan natuurlijk ook in de buitenlucht gesport worden.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met: beweegcoaches@onstweedethuis.nl